Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 04:19

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2012 » Березень » 22 » Альтернатива Фейсбуку: кожен засновник є співвласником, половина прибутку йде користувачам
13:21
Альтернатива Фейсбуку: кожен засновник є співвласником, половина прибутку йде користувачам





© Ігор Каганець, журнал Перехід-IV

Альтернатива Фейсбуку: кожен засновник є співвласником, половина прибутку йде користувачам

17:06 19.03.2012

Автори системи WAZZ UB пропонують революційне рішення: 50% доходів отримуватимуть користувачі системи. Користуючись "безплатним" Фейсбуком ми навіть не підозрюємо, що його власник заробляє багато грошей саме за рахунок нас - споживачів. WAZZ UB пропонує половину зароблених грошей передавати тим, хто став джерелом його здобутку, - нам.


Ласкаво просимо у простір пригод!

Ласкаво просимо у простір пригод!

Ідея метафізично правильна: щоб більше заробляти, треба ділитися з іншими, а ще краще - зробити їх партнерами. В результаті вибудовується така собі "народна компанія". Тож варто спробувати, тому що можливість є. Ще одна цікава гра. Якщо провалиться, то провалиться, але цього поки що ніхто не знає. А якщо це буде успішний проект - то побачимо, як розгортатимуться події. Ласкаво просимо у Простір пригод! Хто знає, може це зародок нового цивілізаційного устрою. 

Приєднуйтесь до моєї спільноти:  Реєструйся  Коли будете реєструватись, реєстраційний лінк часто приходить на ел. адресу саме у сектор спамів, отже не забудьте подивитись туди. На деякі ел. адреси взагалі не приходить реєстраційний лінк від wazzub, а на @meta.ua (зареєструватись можна на www.meta.com.ua) завжди прийде саме у Спам. 

Все безкоштовно і нічого платити не потрібно. Нічого не треба продавати, купувати і це не МЛМ. 

WAZZ UB є першим проектом, який буде платити нам за те, що ми будемо користуватися його сервісами і виберемо його в якості домашньої сторінки. 

WAZZ UB - використовує таку ж технологію як і Google - потужна пошукова система, персональний розділ новин, кращі ціни на послуги в Інтернеті і різноманітні розваги - відео, ігри і т.д. 

50% від загального прибутку буде виділятися членам компанії, які зареєструвалися до 9 квітня - стверджують організатори проекту. Ви будете отримувати пасивний дохід кожен місяць протягом всього життя (і ви нічим абсолютно не ризикуєте). Чим більше людей ви запросите, тим більше грошей будете отримувати. 

Що для цього треба зробити? 

Крок 1 - заходимо і  Реєструймось 

(Відкриється сторінка, в нижній частині якої ви побачите блок для реєстрації, заповнюємо і тиснемо "приєднатися").

У першому листі, який прийде на вашу адресу електронної пошти, буде посилання для активації вашого кабінету, на нього необхідно натиснути, у другому листі прийдуть логін і пароль для входу в офіс. 

Потім заходимо в особистий кабінет, для цього натискаємо в правому верхньому куті на ключик і там ви знайдете своє посилання, яке можете запропонувати друзям). 

Крок 2 - можете прочитати всі важливі факти 
http://www.wazzub.info/facts.htm 

Крок 3 - можете зайти на блог проекту 
http://heywazzub.blogspot.com/ 

і ще інформація 
http://www.wazzub.info/difference.htm 

Крок 4 - запрошуйте ваших друзів, щоб вони приєдналися до вашої команди і стали частиною проекту (покваптесь - 99% людей у світі ще не знають про це). 

Основний проект буде багатомовним, попередня реєстрація поки тільки англійською. 

1 січня - 9 квітня: реєстрація всіх бажаючих партнерів. 

10 квітня - 30 червня відбуватиметься запуск системи (сайт розпочне своє життя в інтернеті та учасники почнуть заробляти гроші). 

1 липня: всі функції будуть працювати і вся увага буде приділятися монетизації проекту - обіцяють автори проекту. 

Щасливо! 

P.S. Вітаю всіх, хто приєднався до першого покоління ігрової родини! Я вас бачу у себе на сторінці :) 


ДУЖЕ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ (для тих, хто зареєструвався по моєму посиланню)!

Дякуємо за реєстрацію в мою команду! Відразу після реєстрації на сайті Вам на скриньку прийде лист з довгим  посиланням, на яке потрібно клікнути для підтвердження своєї поштової скриньки.

Тепер Ваша задача - створити свою команду, яка буде сприяти зростанню Вашої структури. І оскільки Ви - в моїй команді, я хочу допомогти Вам ефективно залучити в проект своїх друзів і знайомих.
Для цього, по-перше, Ви повинні знати свою особисту реферальне посилання, яке Ви будете давати друзям для реєстрації в Вашу команду.

Щоб отримати її, зайдіть на сайт http://signup.wazzub.info/ , потім в свій офіс на сайті (натисніть значок у вигляді ключика в правому верхньому кутку сторінки і введіть в поля форми свій логін і пароль). Логін - це ваш Е-мейл, а пароль - той, що Ви вводили при реєстрації. На сторінці, побачите свою реферальне посилання, яке Ви і повинні давати друзям для реєстрації під Вас. Вона у вигляді http://signup.wazzub.ihfo/?lrRef = (Ваш код). Для прикладу: мій код - 698379a6. Повністю скопіюйте її та розішліть друзям. Коли вони будуть реєструватися, нехай переконаються, що Ваш код стоїть у верхньому вікні у формі для реєстрації. Якщо код інший, або рядок порожня - вони не потраплять в Вашу команду. Якщо виникне така ситуація, напишіть або зателефонуйте мені, і я розповім, що робити в цьому випадку.
З повагою, Мирон.. Інформація для зв'язку - на сторінці "Інформація про сайт"

УВАГА!
Якщо Ви хочете отримувати гарячі новини, що відбуваються в WAZZ UB,
можете підписатися на не мою розсилку (від Вячеслава)
у формі нижче:

Новини WAZZ UB

* Ім'я:
* Email адреса:


В тему: 

Пошукова система Всесвіт 

Варіант для друку  Архів публікацій цього розділу Назад Вгору!



Переглядів: 1660 | Додав: norym | Теги: Альтернатива Фейсбуку: кожен заснов, половина прибутку йде користувачам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz