Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 13:50

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2016 » Травень » 23 » Ідея! Акціонерне товариство "МІЖНАРОДНА ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ОН-ЛАЙН"
13:43
Ідея! Акціонерне товариство "МІЖНАРОДНА ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ОН-ЛАЙН"

У цій школі немає парт, суворих вчителів, але є уроки у вигляді мультиків з навчальними піснями і домашні завдання у вигляді інтерактивних і рухливих ігор. Ось приклад такого уроку довжиною в півтори хвилини. Тема досить складна, але в такому вигляді вона доступна навіть малюкам 4-5 років.

Серія ігрових підручників "Веселкова Школа" (автори Ю.Пінчук, Л.Бердар, А.Дурда, вид-во Олександри Гаркуші, Ужгород) з успіхом апробована в десятках українських та італійських шкіл. Це не тільки математика, читання, рідної та іноземних мов, не тільки традиційне природознавство, образотворче мистецтво, а й географія, історія, астрономія, фізика і навіть хімія, а також світова культура у  викладі для дошкільнят і молодших школярів.

 

Про "Веселковоу Школу" писали в газетах і журналах, розповідали (і показували) в телепрограмах. Перші "веселята" - все, без винятку - вже надійшли в найпрестижніші вузи України - звичайні селянські діти з легкістю витримали складні конкурси.

 

Прийшов час оживити веселкові ігри і підручники, а також створити НОВІ, в т.ч. електронні, і міжнародну інтернет-школу для дітей від 4 до ... 14, щоб дати можливість ВСІМ дітям - українським, російським, італійською, французькою, англійською та іншими - вчитися з радістю. Найскладніший навчальний матеріал легко засвоюється в грі, особливо в рухомій, а вкупі з піснею запам'ятовується на все життя.

 

Навчальні пісні легко перекладаються на різні мови, а інше - справа техніки.

 

Потрібна команда зацікавлених батьків або просто творчих людей.

 

Програмісти, аніматори, кліпмейкери, художники, сайтобудівники і сисадміни -- з вашою допомогою шкільне майбутнє наших дітей може стати радісним, щасливим і творчим. Вчителі, вихователі, батьки підключайтеся до наших веселкових фонтанчиків, заряджайтеся і заражайте творчістю!  Для кожного знайдеться місце в нашій школі.

 

Нам не потрібно вкладати гроші в створення сайту, на перших порах є спонсорські кошти. Очікувати сьогочасної матеріальної віддачі від проекту теж не варто. Зате ваші і "чужі" діти дуже сильно здивують і порадують вас вже протягом перших півтора-двох місяців. Тому що немає на світі нічого більш захоплюючого, ніж подорож в Країну Знань!

 

Маркетологи - ваше завдання зробити сайт спочатку самоокупним, а потім - прибутковим, адже жодна послуга не затребувана в будь-якій країні більш, ніж творчий розвиток і здоров'я наших дітей. А діти, які навчаються в русі, не тільки щасливі, але і здорові.

 

 

Я пропоную створити акціонерне товариство "Веселкова Школа" з простим прозорим обліком і бухгалтерією, в яке кожен вносить свій посильний внесок, що вимірюється в Веселкових балах, а дивіденди отримує в твердій валюті.)))

 

Юлія Пінчук, автор ігрової  освітньої системи "Веселкова Школа" (veselkovashkola@gmail.com)

Переглядів: 717 | Додав: norym | Теги: Ідея | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz