Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 00:12

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2012 » Червень » 5 » ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛЯ 1 КЛАСУ Ч.1
12:48
ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛЯ 1 КЛАСУ Ч.1

ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛЯ 1 КЛАСУ

                                            (перший місяць навчання)

 

 

№п/п

Тема уроку

К-сть год.

Дата проведення

1

День знань. Знайомство із  Веселковою Школою. Тема першого уроку.

1

 

2

Святковий урок. Емблема школи. Кольори Веселкової Школи. Знайомство з Веселковим доШколяриком та його умовними позначками.

1

 

3

Закріплення кольорів Веселкової школи. Кольорові олівці. Знайомство з зошитом для друкування. Друковане письмо: малювання прямої та кривої лінії.

1

 

4

Учимося правильно сидіти за партою, тримати ручку, зошит. Знайомство з "веселковими прописами”, назвами ліній графічної сітки зошита: верхня та нижня рядкові, міжрядкова (підрядкова, надрядкова; верхня, нижня міжрядкові). Письмо малих паличок.

1

 

5

Звук [і], буква і ("і”). Знайомства з буквою-іміджем, знаком оклику та дефісом.Читання "пальчиком”. Колір букви (червоний). Друковане письмо: малювання хвилястої та написання прямої  ліній.

1

 

6

Письмо знаку оклику та малої букви і. Порівняльний аналіз друкованої і писаної букви і, і.

1

 

7

Закріплення вивченої букви. Велика буква в іменах людей. Читання "пальчиком” за вчителем рифмівки. Читання кольорових слів. Знаходження в словах букви, що вивчили. Спостереження за місцем літери в словах. Друковане письмо: розфарбовування "світофора”.

1

 

8

Письмо великої і малої букви І, і. Добір слів з вивченою буквою, складання речень.Умовне зображення великої і малої букви, стрибків коника.

1

 

9

Звук [л], буква Л, л ("ел”). Знайомства з буквою-іміджем. Читання "пальчиком” рифмівки та кольорових слів. Колір букви (синій). Спостереження за місцем літери в словах. Поняття про склад. Друковане письмо: обведення та друкування букви. Умовне зображення букви.”Упізнавання” слова за буквою-іміджем (яблуко).

1

 

10

Порівняльний аналіз друкованої та писаної букви. Письмо малої літери л, складу лі.  Імітаційні рухи.

1

 

11

Звук [с], буква С, с ("ес”). Знайомства з буквою-іміджем. Читання "пальчиком” рифмівки. Умовне позначення голосного звуку. "Упізнавання” слів за відповідними малюнками. Друковане письмо: обведення та друкування букви с та складу сі відповідними кольорами.

1

 

12

Порівняльний аналіз друкованої та писаної букви. Письмо малої літери с, з’єднань та складів лі, іс та слова ліс.  Імітаційні рухи.

1

 

13

Закріплення вивченого. Читання "пальчиком”  кольорових слів. Інтонація окличного речення. Імітаційні рухи. Добір слів з вивченими звуками, складання з ними речень. Друковане письмо:  друкування складу іл та слів ІЛЛЯ І ЛІЛЯ відповідними кольорами. Первинне знайомство з йотованою я та позначення її відповідним кольором.

1

 

14

Порівняльний аналіз друкованої та писаної великої  букви С. Письмо великої літери С, складів сі, Сі. Нота сі та її спів.

1

 

15

Звук [и], буква и ("и”). Знайомство з буквою-іміджем. Умовне позначення голосного звука [и]. Читання "пальчиком” рифмівки та кольорових слів. Знайомство з поняттям "один”–"багато”(однина, множина). Умовне зображення букви. Друковане письмо: обведення та друкування букви и.

1

 

16

Порівняльний аналіз друкованої та писаної букви и. Письмо літери и, з’єднань та складів ли, ис  і слова ліс. Імітаційні рухи.

1

 

17

Звук [н], буква Н, н ("ен”). Знайомство з буквою-іміджем. Умовне позначення приголосного звука [н]. Читання "пальчиком” рифмівки та кольорових слів. Закріплення поняттям "один”–"багато” (однина, множина). ”Упізнавання” слів за малюнками. Спостереження за місцем літери в словах. Друковане письмо: обведення та друкування букви н.

1

 

18

Порівняльний аналіз друкованої та писаної букви н. Письмо малої літери н, слів син, сини. Імітаційні рухи. Добір слів із вивченим звуком та складання з ними речень.

1

 

19

Поняття "твердий” та "м’який” приголосний. Умовні позначення їх. Закріплення вивченого. Друковане письмо: друкування слів лис , ліс, ніс та зображення їх звукових схем.

1

 

20

Звук [о], буква О, о ("о”). Знайомство з буквою-іміджем.  Читання "пальчиком” кольорових слів.”Упізнавання” слова за буквою-іміджем (ведмедик). Спостереження за місцем літери в словах. Читання речень та звуко-буквенних схем слів. Друковане письмо: обведення та друкування букви о відповідним кольором та умовне позначення вказаних складів. .”Упізнавання” слова за буквою-іміджем (мавпи).

1

 

21

Звук [й], буква Й, й ("йот”). Знайомство з буквою-іміджем.  Читання "пальчиком” кольорових слів. Спостереження за місцем літери в словах та вимовою твердих і м’яких приголосних. Читання речень та звуко-буквенних схем слів. "Упізнавання” сліва за буквою-іміджем (бубнар). Друковане письмо: обведення та друкування букви й відповідним кольором. Позначення звуко-буквенних схем вказаних складів.

1

 

22

Порівняльний аналіз друкованих та писаних великих букв І, Л. Письмо літер І, Л, слів Інно! Ліно!  Імітаційні рухи. Добір слів із вивченим звуком та складання з ними речень.

1

 

23

Поняття про речення. Читання окличних речень. Розповідне речення. Схематичне зображення речення. Звуко-буквенний аналіз слів. Друковане письмо: друкування речень та звукових схем до слів.

1

 

24

Порівняльний аналіз друкованої та писаної великої букви  О та складів, слів та речень з нею. Імітаційні рухи.

1

 

25

Повторення вивчених звуків та букв, які їх позначають. Перевірочна робота (читання текстів трьох рівнів складності). Друкування з дошки.

1

 

26

Повторення вивченого. Складання речень за малюнками, схемами. Звуко-буквенний аналіз слів. Запис під диктовку вивчених літер, складів, слів та речення.

1

 

27

Робота з дитячою книжкою. Читання казок, цікавих оповідань.

1

 

28

Повторення вивченого.

1

 

 

Примітка: виділені жирними цифрами уроки – уроки читання, а інші – письма

 

 

 




 

Переглядів: 1890 | Додав: norym | Теги: ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz