Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:44

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2012 » Червень » 5 » ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛЯ 1 КЛАСУ Ч.2
12:50
ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛЯ 1 КЛАСУ Ч.2

 

Математика

 

 

1

Привітання з Веселковою Школою. Повторення про кольори. Усна ліба. Розфарбовування квітки-семицвітки.

1

 

2

Поняття "зліва-справа”, "внизу-вверху-посередині”. Усна лічба. Закріплення кольорів веселки. Розфарбовування веселки та малювання відповідної кількості кружечків.

1

 

3

Усна лічба. Знайомство з сходинками та числовою доріжкою від 0 до 10 (мишеняти).  Імітаційні рухи "піднімання” та "спускання” східцями, стрибки числовою доріжкою. Поняття "коло” і "круг”. "Пісня мишенят” (розучування). Знайоство з клітинкою зошита та малювання парасольки і кружечків.

1

 

4

Знайомство з цифрою та числом 1. Усна лічба. Розучування пісні "Країна чарівних цифр”. Поняття "більше” і "менше”. Стрибки числовою доріжкою. Письмо цифри 1. Малювання кружечків з відповідною кількістю предметних малюнків.

1

 

5

Закріплення поняття "більше” і "менше”. Поняття "великий”, "малий”,"такий самий” та "куля”. Порівняння предметів за величиною. Стрибки числовою доріжкою. Малювання кавуна, м’яча та круга.

1

 

6

Умовне "піднімання” та "опускання” східцями від 0 до 12. Усна лічба та порівняння кружечків. Поняття "один” і "багато”. Знайомство з однією гривнею та відповідною вартістю деяких продуктів харчування. Стрибки на лівій і правій ніжці по 12 разів з лічбою.  Написання цифри 1.

1

 

7

Знайоство з нулем (0). Порівняння предметів. Усна лічба кружечків та їх порівняння. Обведення цифри нуль. Малювання кружечків з відповідною кількістю предметних малюнків. Розфарбовування сюрприза.

1

 

8

Знайомство з геометричною фігурою "квадрат” та "квадратів-акробатів”. Умовне "піднімання” та "опускання” східцями від 0 до 14. Усна лічба та порівняння кружечків. Стрибки числовою доріжкою. Написання цифри 0. Розфарбовування сюрприза.

1

 

9

Поняття "стрілка ліворуч” і "стрілка праворуч”, "сусід ліворуч” і "сусід праворуч”. Знайомство з знаками <,  >. Умовне порівняння знаків із "дзьобиками”. Усна лічба та порівняння кружечків.Стрибки чичсловою доріжкою. Написання цифри 1. Уявне знаходження центру фігури.  Розфарбовування сюрприза..

1

 

10

Умовне "піднімання” "та опускання” східцями від 0 до 14 через дві сходинки. Пісня "Жабенят”. Усна лічба та порівняння кружечків. Порівняння предметів за розміром "великий” і "малий”. Стрибки числовою прямою через два до 12. Написання цифри 10. Розфарбовування сюрприза.

1

 

11

Поняття про геометричну фігуру "трикутник”. Лічба та порівняння кружечків. Розрізнення знаків <,> (< - синій колір, > - червоний). Стрибки числовою прямою мишеняти та жабки. Написання цифри 11. Розфарбовування сюрприза.

1

 

12

Умовне "піднімання” та "опускання” східцями від 0 до 16. Усна лічба та порівняння кружечків. Порівняння чисел. Стрибки числовою прямою мишеняти та жабки до 16. Написання  знаків <,>. Розфарбовування сюрприза.

1

 

13-14

Уроки повторення та закріплення вивченого (бажано їх провести на подвір’ї).

2

 

 

Курс "Я і природа”

 

 

1

Вступний урок в природі.   Навколишнє середовище (довкілля) – середовище життєдіяльності людини. Що таке навколишнє середовище? Рухливі ігри на повітрі.

1

 

2

Твоє здоров’я та його ознаки. Повітря, сонечко, водичка – наші друзі як годиться. Урок у природі. Правила поведінки в природі. Рухливі ігри на повітрі.

 

 

3

Про тебе самого. Режим дня школяра. Особиста гігієна школяра. Дорога від дому до школи. Рухливі ігри на повітрі.

1

 

4

 Щоденне піклування про здоров’я. Чим бачу, чую, розпізнаю. Правила харчування. Режим харчування. Рухливі ігри на повітрі.

1

 

Примітка: календарне планування розроблено навчання відповідно до програм "Веселковий доШколярик”, підручника та зошита метдистом кабінету дошкільної і початкової  освіти Закарпатського інститутут післядипломної педагогічної освіти М.Ю.Кірик.

 

 

Переглядів: 1496 | Додав: norym | Теги: ОРІЄНТОВНЕ КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ ДЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz