Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:36

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2011 » Вересень » 25 » Мотиваційний лист.
20:31
Мотиваційний лист.
       Олеський замок

Мотиваційний лист. 

Моє фото


Керівнику  Школи-Парк Dixi

Ярославу Коваленко

Від  Бурки

 Мирона Олександровича

 

Шановний  пане  Ярославе!

 

   Пошукова система Google на мій запит «Найкраща школа в світі» вивела до Вашого сайту і посприяла знайомству з Вами через форум. Тема найкращої школи актуальна для мене, оскільки виховую доньку й сина та небайдуже ставлюся до того, який вплив на них справляє звичайна школа. Останнім часом державна освіта так дискредитувала себе, що батьки самі беруться за навчання своїх дітей.   Я – серед таких.

   Парк-школа викликає моє неабияке захоплення революційністю застосованої технології, тобто кардинальною відмінністю від сучасної традиційної школи. На мою думку, її найважливіша особливість – природовідповідність. Остання проявляється як в способі передачі й засвоєння знань під час захоплюючої освітньої діяльності в студіях, так і в організації навчальної атмосфери (ігровий процес, різновікове середовище, відповідність реальним життєвим умовам; демократичність вибору занять і загальне управління школою). Імпонує також створення студій як таких, стирання чіткої межі планування навчання, наявність альтернативної системи оцінювання, індивідуальний супровід дітей, екологічна та естетична атмосфера.

   Мій батьківський досвід, а також обізнаність із давніми найкращими традиціями виховання українців, можуть посприяти успішній співпраці із колективом Парк-школи. Оскільки життя в школі повністю відповідає моєму розумінню організації співпраці й спілкування з людьми, я хочу стати старшим наставником для дітей, щоб передавати свій життєвий досвід та допомагати іншим в такій співпраці самовизначатися, саморозвиватися та самореалізовуватися. Отриманий при  цьому досвід також може допомогти в подальшому поширенню мережі Парк-шкіл на території  Львівщини ( Самбірщина, Франковий край), де б я міг стати її регіональним представником.

   Про себе:

 В минулому офіцер Збройних сил (ВПС, авіація РВСН, СВ). У юнацькі роки мав вагомі досягнення у спорті: легкій атлетиці та шахах.  Після звільнення в запас працював в галузі торгівлі.  Останні роки професійно займаюся вебпрограмуванням (створенням сайтів, порталів магазинів, соцмереж, е-підручників, книжок, газет).  

 Інформував владні структури про інновації в освітній галузі (організація роботи Центру раннього розвитку, впровадження технології    Веселкова  Школа 

http://wsh.ucoz.ua/news/misija_zakladu_osviti_veselkova_shkola/2011-08-12-1

автор Пінчук Юлія Борисівна  (див. статтю  Вундеркінди з глибинки) ) 

 Є членом кількох громадських організацій місцевого й всеукраїнського рівнів, які сприяють вивченню й просуванню інформації про світоглядні цінності людини, здоровий спосіб життя, сімейну етику та сімейну культуру, традиції українського державотворення.

  З радістю надам Вам більш детальну інформацію про себе під час особистої зустрічі.

Мої контакти:

096 46 55 697

mb777777@yandex.ua





Веселкова школа


 

  З повагою, Мирон Бурка.

 

 

 

 

 

  

Матеріал з сайту Веселкова школа  

Переглядів: 1131 | Додав: norym | Теги: Зоряна Мазепа, То ось звідки сучасні танцюристи вч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz